Ingeborg Bosch Live! Events

Contact en Informatie

Heb je vragen? Misschien vind je het antwoord in onderstaand overzichtje van veel gestelde vragen.
Mocht het antwoord op je vraag er niet bijstaan, vul dan het contactformulier in en wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Contactgegevens
Ingeborg Bosch Live!
Email: info@ingeborgbosch-live.com
Telefoon: 06-53267070 (Wouter Klijn) / 06-14832284 (Henny Venekamp)

Nee hoor dat is niet nodig. Iedereen kan meedoen, met of zonder kennis of ervaring met PRI. Als je het fijn vindt om alvast wat meer te weten te komen dan kun je natuurlijk één van de door Ingeborg geschreven boeken lezen of de filmpjes bekijken die te vinden zijn op deze website en op het YouTube-kanaal van Past Reality Integration

Bij deze tweedaagse events zijn de overnachtingen niet inbegrepen. Er is wel een mogelijkheid om op de eventlocatie te overnachten. Meer informatie en reserveringen via de website van Drakenburg

Nabijgelegen hotels zijn onder andere:
Van der Valk Hotel De Witte Bergen in Eemnes/Laren
NH Hotel Jan Tabak in Bussum
Amrath Hotel Lapershoek in Hilversum

Tijdens het event zullen er gezamenlijke bijeenkomsten zijn, geleid door Ingeborg. Ze vertelt over PRI en hoe je PRI kunt toepassen en ze geeft demonstraties met koppels die ervoor openstaan dit voor de groep te doen. Daarnaast zullen er verschillende momenten zijn waarop jullie aan de slag gaan met opdrachten en oefeningen. Bij het doen van de oefeningen kun je hulp krijgen van een PRI-coach. De coaches die tijdens het event assisteren zijn door Ingeborg opgeleide (relatie)therapeuten. Ja, er is dus ruimte voor eigen inbreng en naar gelang van waar je eigen behoefte ligt. Het mag wel, maar het hoeft niet.

Ook dit jaar is gekozen om het event uitsluitend te organiseren voor koppels en dus niet voor singles. Dit omdat het programma gericht is op het verbeteren van de relatie. Mocht je toch behoefte hebben om aan de slag te gaan met het onderwerp ‘relaties’ dan kun je altijd een PRI-therapeut in jouw omgeving consulteren; te vinden op de PRI-website.

Tijdens het event zullen de lunches aangepast zijn voor vegetarisch en veganistisch eten. Heb je daarnaast nog andere specifieke wensen, laat het ons weten en wij nemen dit op met Drakenburg.

Contact