Deelnemers aan het woord

Ontdek wat deelnemers van het relatie event vonden

“Dit event is een absolute aanrader. Een investering in jezelf en je relatie die zich meervoudig terugbetaalt met nieuwe inzichten die je samen verwerft. Ingeborg kan als geen ander haar licht laten schijnen op het toneel van je leven. Je haarscherp inzicht geven in de wirwar van emoties waarin je verstrikt kunt raken in het leven van alledag en je een weg laten zien die je uit dit doolhof leidt en naar contact en verbinding.

De meest scherpe spiegel waarin je kunt kijken is de spiegel van je relatie. Tijdens het event krijg je tools aangereikt waarmee je naar binnen kunt gaan, in plaats van dat je blijft proberen de spiegel te veranderen. Je leert dat wat je waarneemt je eigen verantwoordelijkheid is, hoe je jezelf kunt helen en elkaar daarmee kunt terugvinden. Want als je heelt dan kun je echt aanwezig zijn en echt horen wat de ander je vertelt. Dan is het alsof er muurtjes om je hart wegvallen.

Het is inspirerend, herkenbaar en ontzettend leerzaam te zien en te horen hoe ook anderen worstelen met waar je zelf tegenaan loopt in het leven en met elkaar. En om vervolgens te zien wat er gebeurt als de kern van wat er werkelijk aan de hand is duidelijk wordt en de energie van het leven en de liefde dan gaat stromen.

Deelnemen aan dit event is een geschenk aan jezelf en je geliefde. Twee dagen die je samen beleeft en waarin jullie liefde en verbinding centraal staat. Het wijst je de weg terug naar de essentie van waar het over gaat, jullie liefde voor elkaar. Hoe je hiernaar blijvend kunt terugkeren of hoe kunt zorgen dat je dit niet kwijtraakt. Ik zou zo weer meedoen!”

Barbara en Boris

“Door zo met z’n allen aan de slag te gaan met de oefeningen, en deze na te bespreken, kom je echt tot het verhelderen en uitwisselen van andere informatie dan gebruikelijk! Zeker de kwadrantoefening en de blackbox oefening heeft ons nieuwe inzichten over elkaar en onze relatie opgeleverd!”

Getuige te zijn van hoe Ingeborg werkt met 1 of meer koppels en een oefening voordoet, is werkelijk magisch! Hoe binnen korte tijd de kern, de essentie helder wordt, waar mensen soms al jaren mee worstelen; echt ongelofelijk mooi en ontroerend!”

Herman en Bart

“Het was een zeer goed georganiseerd event. Door de unieke aanpak van Ingeborg Bosch werd de kern van het vraagstuk van ieders relatie meteen aan het begin helder. Ze creëerde ook een sfeer van openheid en vertrouwen waarin je je verhaal met 50 andere paren zonder moeite kon delen. Tijdens de twee dagen ontdekten we dat we in onze relatie als het ware aan twee verschillende kanten van een onzichtbare rivier hebben gelopen, ons allebei alleen voelen en verlangen naar contact met elkaar. We dachten er niet eens aan om de bruggen te gaan gebruiken. Met behulp van Ingeborg en de tools die ze ons aanreikte realiseerden we ons dat er eigenlijk helemaal geen rivier was.”

David en Katalin

“Honderd mensen in een ruimte creëerden magische momenten. Duidelijk werd weer eens hoe krachtig samenzijn kan zijn. Na de eerste dag zeiden we, het lijkt wel of ze acteurs ingehuurd hebben:) Zo roerend en heftig waren de verhalen.”

“Het relatie-event heeft mij persoonlijk veel opgeleverd. En ik zou een vervolg op dit relatie event graag willen. Sterker nog ik zou best mee willen helpen qua ideeën leveren. Zelf heb ik therapie gevolgd bij Gitta van Haagen en de relatie intensive bij Ingeborg. Ik ben net afgestudeerd als haptotherapeut en heb een specialisatie gedaan in relatiebegeleiding.”

“Was en is een mooie stap in ons ontwikkelende samenzijn. Ondanks 20+ jaar huwelijk: het was heel verhelderend om in relaties van anderen te mogen kijken en je te realiseren dat we allemaal hetzelfde zijn.”

Ingeborg Bosch Live!

PRI Relatie Event 2018 - Aftermovie