2-daags PRI-event

Ingeborg Bosch Live! Kom in je kracht!

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 februari 2020 wordt de 1eeditie van het PRI-event Ingeborg Bosch Live! Kom in je kracht! georganiseerd in conferentiecentrum Drakenburg in de bossen van Baarn.

Tijdens dit event reikt Ingeborg Bosch je de basisinstrumenten van PRI aan. Twee dagen aan de slag met de grondlegster van deze succesvolle therapeutische methode is vaak al voldoende voor fantastische inzichten, en voor veel mensen de basis van een nieuwe start.

Beide dagen starten om 10.00 uur en eindigen om 17.30. Er zijn diverse plenaire en inspirerende sessies door Ingeborg Bosch. Daarnaast zijn er individuele oefeningen, opdrachten en reflectiemomenten.

Tickets voor dit 2-daagse event zijn verkrijgbaar via deze website voor € 495,00 per persoon. Dit bedrag is inclusief koffie, thee, lunch en trainingsfaciliteiten. Tot en met 8 oktober 2019 geldt een vroegboekaanbieding. Je krijgt dan € 100,- korting op de aankoopprijs van het ticket.

KOM IN JE KRACHT!

Ingeborg Bosch Live! Kom in je kracht! is een 2-daags event dat in februari 2020 voor de eerste keer wordt georganiseerd.
Ben je benieuwd wat PRI voor jou kan betekenen?
Klik dan op de button hieronder om de uitkomsten te lezen van een PRI tevredenheidsonderzoek van mei 2019.

Over Ingeborg Bosch

Ik ben geen therapeut, ik ben onderzoeker.

Drs. Ingeborg Bosch is in 1986 aan de Universiteit van Amsterdam afgestudeerd in de sociale psychologie en ontwikkelde in 2000 een fundamenteel vernieuwende therapie: PRI – Past Reality Integration. Ingeborg heeft onderzoek gedaan naar de relatie van de emotionele verdringing van trauma’s die in de kindertijd zijn opgedaan en de lichamelijke en psychische gevolgen die dat in het latere leven kan hebben. Ze ontwierp deze gedetailleerde methode om stap voor stap te ontrafelen wat deze kwetsingen zijn en hoe ze zijn ‘opgeslagen’ in lichaam en geest.

Ingeborg Bosch boek De herontdekking van het ware zelf

Ontdek je ware zelf

PRI verbetert je emotioneel welzijn en helpt je ten volle te leven. Vanuit je hart, in verbinding met jezelf, de ander en je omgeving. De sleutel daartoe ligt in jezelf. PRI helpt je blokkades op te ruimen. Het biedt een concreet model om je emoties beter te begrijpen en praktische en effectieve instrumenten om deze blokkades op te heffen. Je leest er alles over in de boeken van Ingeborg Bosch. Wil je ter voorbereiding op dit event alvast meer lezen over PRI, begin dan bijvoorbeeld met De herontdekking van het ware zelf of Illusies.

Leven is leren

Stel dat het leven over leren gaat. Dat dat is wat we als mens allemaal komen doen hier op aarde. En dat leren betekent dat je je ontwikkelt, dat je steeds meer toegang krijgt tot de mogelijkheden die je hebt, tot je ware potentieel. Niet alleen op de geijkte ‘leergebieden’ zoals werk en studie, maar ook in je persoonlijke ontwikkeling, in je relatie, in hoe je je kinderen opvoedt, hoe je met anderen omgaat, hoe je in de wereld staat. Als het er op al die gebieden om gaat dat je leert, dat je ontwikkelt, dan kun je dus eigenlijk geen fouten maken. Hoe heerlijk is dat! Je leest er over in deze blog.

Problemen aanpakken met PRI

Angst, onzekerheid, depressie, stress, minderwaardige gevoelens, relatieproblemen, moeilijkheden bij de opvoeding van je kinderen, uitstelgedrag, verslavingen. Problemen die je misschien herkent in je leven. Het zijn afweermechnismes die zijn ontstaan in je jeugd. En die worden in je volwassen leven onbewust geactiveerd in situaties van alledag. Met PRI leer je aan de hand van een concreet stappenplan deze afweren herkennen en ontmantelen. Met als resultaat dat je beter gaat voelen zowel mentaal als emotioneel en fysiek.

Past Reality Integration®

Bevrijd jezelf uit de greep van destructieve gevoelens en gedragingen.

Past Reality Integration gaat ervan uit dat wij als volwassene de wereld vaak zien door de bril van de afweermechanismen die we als kind hebben moeten ontwikkelen. Deze afweermechanismen zorgen ervoor dat we de pijn die ons als kind is aangedaan niet hoeven te voelen. Het zijn echter deze afweermechanismen die ons als volwassene het meest doen lijden omdat ze onze waarneming van het heden zo sterk vertekenen. Angst, somberheid, boosheid, overspannenheid en gebrek aan werkelijk contact, zijn én veroorzaken in het heden onze problemen.

INGEBORG BOSCH LIVE!

KOM IN JE KRACHT!