Ingeborg Bosch Live! • Kom in je kracht!

Tweedaags event om jezelf te ontwikkelen

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 februari 2020 wordt de 1eeditie van het PRI event Ingeborg Bosch Live! Kom in je kracht! georganiseerd in conferentiecentrum Drakenburg, in de bossen van Baarn.

Iedereen wil toch leven vanuit zijn eigen kracht, vol levensenergie? Liefde voelen, doelen halen, vreugde ervaren, krachtig en liefdevol leven?

Twee dagen werken onder de bezielende leiding van Ingeborg Bosch geeft gegarandeerd een life changing impact. Twee dagen quality time voor jezelf. Werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Aanpakken van waar jij in vast loopt of waar jij jezelf van zou willen bevrijden. Nieuwe inzichten verwerven zodat je aan het roer van je leven gaat staan, zelfverzekerd en daadkrachtig. Kortom: in je kracht!

Beide dagen starten om 10.00 uur en eindigen om 17.30. Er zijn diverse plenaire en inspirerende sessies door Ingeborg Bosch. Daarnaast zijn er individuele oefeningen, opdrachten en reflectiemomenten.

Tickets voor dit 2-daagse event zijn verkrijgbaar via deze website voor € 495,00 per persoon. Dit bedrag is inclusief koffie, thee, lunch en trainingsfaciliteiten. Tot en met 8 oktober 2019 geldt een vroegboekaanbieding van € 395,00 per persoon.

Wat kunnen jullie tijdens het event verwachten?

Tijdens dit PRI-event ga je de kracht van het toepassen van PRI ervaren onder leiding van de grondlegster Ingeborg Bosch. Dit event brengt voor iedere deelnemer een enorme versnelling en verdieping van zijn/haar persoonlijke ontwikkeling. In twee dagen krijg je concrete tools in handen waarmee je jezelf blijvend kan bevrijden uit negatieve gedachtes en emoties.

Drakenburg in Baarn: Rust, ruimte en natuur

Dit 2-daagse event vindt plaats op een prachtige locatie: Drakenburg te Baarn. In een fijne, rustige omgeving die zich bij uitstek leent om de ontdekkingsreis terug naar jouw kracht aan te gaan. Overnachten is mogelijk bij Drakenburg. Deze kosten zijn voor eigen rekening. Er zijn tevens overnachtingsmogelijkheden in de nabije omgeving.

Deelname Ingeborg Bosch Live!
Tickets en kosten

Tickets voor dit 2-daagse event zijn verkrijgbaar via deze website voor € 495,00 per persoon. Dit bedrag is inclusief koffie, thee, lunch en trainingsfaciliteiten. Wanneer de betaling is ontvangen wordt er een ontvangstbevestiging per e-mail toegezonden. Tot en met 8 oktober 2019 geldt een vroegboekaanbieding van € 395,00 per persoon.

Deelnemers aan het woord

“PRI heeft mij voor het eerst in mijn leven echte vrijheid doen voelen.
Het diepe gevoel van hartenvrijheid en verbinding met mijzelf.”

“Door PRI voel ik mij meer ontspannen en daardoor creatiever.
Dit alles maakt dat ik veel meer geniet van de dingen die ik doe.”

“Door PRI ervaar ik veel meer vrijheid. Ik durf nu veel meer voor mijzelf te kiezen en ben minder bang om daarin te falen.”

Ingeborg Bosch boek De herontdekking van het ware zelf

Ontdek je ware zelf

PRI verbetert je emotioneel welzijn en helpt je ten volle te leven. Vanuit je hart, in verbinding met jezelf, de ander en je omgeving. De sleutel daartoe ligt in jezelf. PRI helpt je blokkades op te ruimen. Het biedt een concreet model om je emoties beter te begrijpen en praktische en effectieve instrumenten om deze blokkades op te heffen. Je leest er alles over in de boeken van Ingeborg Bosch. Wil je ter voorbereiding op dit event alvast meer lezen over PRI, begin dan bijvoorbeeld met De herontdekking van het ware zelf of Illusies.

Leven is leren

Stel dat het leven over leren gaat. Dat dat is wat we als mens allemaal komen doen hier op aarde. En dat leren betekent dat je je ontwikkelt, dat je steeds meer toegang krijgt tot de mogelijkheden die je hebt, tot je ware potentieel. Niet alleen op de geijkte ‘leergebieden’ zoals werk en studie, maar ook in je persoonlijke ontwikkeling, in je relatie, in hoe je je kinderen opvoedt, hoe je met anderen omgaat, hoe je in de wereld staat. Als het er op al die gebieden om gaat dat je leert, dat je ontwikkelt, dan kun je dus eigenlijk geen fouten maken. Hoe heerlijk is dat! In deze blog lees je er alles over.

Problemen aanpakken met PRI

Angst, onzekerheid, depressie, stress, minderwaardige gevoelens, relatieproblemen, moeilijkheden bij de opvoeding van je kinderen, uitstelgedrag, verslavingen. Problemen die je misschien herkent in je leven. Het zijn afweermechnismes die zijn ontstaan in je jeugd. En die worden in je volwassen leven onbewust geactiveerd in situaties van alledag. Met PRI leer je aan de hand van een concreet stappenplan deze afweren herkennen en ontmantelen. Met als resultaat dat je beter gaat voelen zowel mentaal, emotioneel en fysiek.