Ingeborg Bosch Live! - Kom in je kracht!

Voor wie organiseren wij dit event?

Dit event is voor iedereen die het gevoel heeft dat hij/zij sterker in het leven wil staan, zich zelfverzekerder wil voelen, meer wil genieten, zich krachtiger wil voelen.

  • Als jij vaak denkt dat je het niet goed
  • Als jij je soms minderwaardig voelt
  • Als je vaak uitstelt
  • Als je vaak moe bent en geen (levens) energie hebt
  • Als je het gevoel hebt dat je door de mand gaat vallen
  • Als je denkt dat ze uiteindelijk gaan zien hoe jij echt bent

“Honderd mensen in een ruimte creëerden magische momenten. Duidelijk werd weer eens hoe krachtig samenzijn kan zijn. Na de eerste dag zeiden we, het lijkt wel of ze acteurs ingehuurd hebben:) Zo roerend en heftig waren de verhalen.”

“Door PRI ben ik tot meer zelfkennis gekomen. PRI is voor mij een krachtige tool om heftige emoties te herkennen en te begrijpen en om er uiteindelijk ruimte aan te geven. PRI heeft mij een sterker gevoel van onafhankelijkheid opgeleverd.”

“PRI heeft mij meer geluk gebracht. Ik mag er zijn. Voel op veel vlakken in mijn leven positieve veranderingen.”

Ingeborg Bosch boek De herontdekking van het ware zelf

Ontdek je ware zelf

PRI verbetert je emotioneel welzijn en helpt je ten volle te leven. Vanuit je hart, in verbinding met jezelf, de ander en je omgeving. De sleutel daartoe ligt in jezelf. PRI helpt je blokkades op te ruimen. Het biedt een concreet model om je emoties beter te begrijpen en praktische en effectieve instrumenten om deze blokkades op te heffen. Je leest er alles over in de boeken van Ingeborg Bosch. Wil je ter voorbereiding op dit event alvast meer lezen over PRI, begin dan bijvoorbeeld met De herontdekking van het ware zelf of Illusies.

Leven is leren

Stel dat het leven over leren gaat. Dat dat is wat we als mens allemaal komen doen hier op aarde. En dat leren betekent dat je je ontwikkelt, dat je steeds meer toegang krijgt tot de mogelijkheden die je hebt, tot je ware potentieel. Niet alleen op de geijkte ‘leergebieden’ zoals werk en studie, maar ook in je persoonlijke ontwikkeling, in je relatie, in hoe je je kinderen opvoedt, hoe je met anderen omgaat, hoe je in de wereld staat. Als het er op al die gebieden om gaat dat je leert, dat je ontwikkelt, dan kun je dus eigenlijk geen fouten maken. Hoe heerlijk is dat! In deze blog lees je er alles over.

Problemen aanpakken met PRI

Angst, onzekerheid, depressie, stress, minderwaardige gevoelens, relatieproblemen, moeilijkheden bij de opvoeding van je kinderen, uitstelgedrag, verslavingen. Problemen die je misschien herkent in je leven. Het zijn afweermechnismes die zijn ontstaan in je jeugd. En die worden in je volwassen leven onbewust geactiveerd in situaties van alledag. Met PRI leer je aan de hand van een concreet stappenplan deze afweren herkennen en ontmantelen. Met als resultaat dat je beter gaat voelen zowel mentaal, emotioneel en fysiek.