Ingeborg Bosch Live! - Kom in je kracht!

Waarom deelnemen aan dit event?

Iedereen wil toch leven vanuit zijn eigen kracht en zijn eigen levensenergie? Liefde voelen, doelen halen, vreugde ervaren, krachtig en liefdevol leven?

Het deelnemen aan Ingeborg Bosch Live! – Kom in je kracht! Biedt een veilige ruimte om te werken aan daar waar jij in vast loopt of waar jij jezelf van zou willen bevrijden. 2 dagen werken aan jezelf, onder de leiding van Ingeborg Bosch heeft een gegarandeerde life changing impact.

Deelnemen aan dit event zorgt voor:

  • Het gaan begrijpen waarom je vastloopt
  • Inzicht in jouw (belemmerende) gedrag
  • Concrete tools voor de oplossing om jezelf hieruit te bevrijden
  • Een nieuwe stroom van levensenergie in jezelf ontdekken.

Zodat je (weer) kunt gaan ervaren dat het leven vaak verrassend onbelast is, dat je je echt bevrijd kunt voelen van waar je ook in vastloopt!

Ingeborg Bosch boek De herontdekking van het ware zelf

Ontdek je ware zelf

PRI verbetert je emotioneel welzijn en helpt je ten volle te leven. Vanuit je hart, in verbinding met jezelf, de ander en je omgeving. De sleutel daartoe ligt in jezelf. PRI helpt je blokkades op te ruimen. Het biedt een concreet model om je emoties beter te begrijpen en praktische en effectieve instrumenten om deze blokkades op te heffen. Je leest er alles over in de boeken van Ingeborg Bosch. Wil je ter voorbereiding op dit event alvast meer lezen over PRI, begin dan bijvoorbeeld met De herontdekking van het ware zelf of Illusies.

Leven is leren

Stel dat het leven over leren gaat. Dat dat is wat we als mens allemaal komen doen hier op aarde. En dat leren betekent dat je je ontwikkelt, dat je steeds meer toegang krijgt tot de mogelijkheden die je hebt, tot je ware potentieel. Niet alleen op de geijkte ‘leergebieden’ zoals werk en studie, maar ook in je persoonlijke ontwikkeling, in je relatie, in hoe je je kinderen opvoedt, hoe je met anderen omgaat, hoe je in de wereld staat. Als het er op al die gebieden om gaat dat je leert, dat je ontwikkelt, dan kun je dus eigenlijk geen fouten maken. Hoe heerlijk is dat! In deze blog lees je er alles over.

Problemen aanpakken met PRI

Angst, onzekerheid, depressie, stress, minderwaardige gevoelens, relatieproblemen, moeilijkheden bij de opvoeding van je kinderen, uitstelgedrag, verslavingen. Problemen die je misschien herkent in je leven. Het zijn afweermechnismes die zijn ontstaan in je jeugd. En die worden in je volwassen leven onbewust geactiveerd in situaties van alledag. Met PRI leer je aan de hand van een concreet stappenplan deze afweren herkennen en ontmantelen. Met als resultaat dat je beter gaat voelen zowel mentaal, emotioneel en fysiek.