Ingeborg Bosch Live! • Liefdevol leven

VRIJ VAN RELATIEPROBLEMEN

Op dit 2-daagse relatie event ontdekken jullie met elkaar waar de relatieproblemen zijn ontstaan en wat jullie er direct aan kunnen veranderen. Voel je vrij van hoe relaties eruit horen te zien. Voel je vrij van conditioneringen in hoe we ons gedragen in intieme contacten. Voel je vrij van defensieve patronen. Voel je vrij van je verleden tijdens deze ontdekkingsreis terug naar de verbinding.

De liefde terugvinden waarmee de relatie begon
Het deelnemen aan Ingeborg Bosch Live! – Vrij van relatieproblemen biedt een veilige ruimte om samen te ontdekken en te herinneren. Om samen weer zorgeloos en vrij te verbinden. Met jezelf en met elkaar.

LIEFDEVOL LEVEN, VRIJ VAN:

RELATIEPROBLEMEN

Ingeborg Bosch Live! is een 2-daags relatie event dat voor de tweede keer wordt georganiseerd.
Benieuwd wat eerdere deelnemers hebben ervaren tijdens het event? En welke oplossingen en handvatten zij hebben gekregen?

Over Ingeborg Bosch

Ik ben geen therapeut, ik ben onderzoeker.

Drs. Ingeborg Bosch is in 1986 aan de Universiteit van Amsterdam afgestudeerd in de sociale psychologie en ontwikkelde in 2000 een fundamenteel vernieuwende therapie: PRI – Past Reality Integration. Ingeborg heeft onderzoek gedaan naar de relatie van de emotionele verdringing van trauma’s die in de kindertijd zijn opgedaan en de lichamelijke en psychische gevolgen die dat in het latere leven kan hebben. Ze ontwierp deze gedetailleerde methode om stap voor stap te ontrafelen wat deze kwetsingen zijn en hoe ze zijn ‘opgeslagen’ in lichaam en geest.

Ingeborg Bosch boek Onze Liefde

Het boek: 'Onze Liefde' door Ingeborg Bosch

Dit 2-daagse event Ingeborg Bosch Live! liefdevol leven-vrij van relatieproblemen, is voortgekomen uit het boek ‘Onze Liefde’ waarin Ingeborg beschrijft hoe zij PRI inzet om elkaar (terug) te vinden en niet (meer) kwijt te raken. Het boek is een prachtige aanvulling op deelname aan dit event en geeft deelnemers meer inzicht in relatiepatronen en handvatten om aan de relatie te werken.

Liefdevol leven, vrij van relatieproblemen

Gelukkige partner positief effect op eigen gezondheid

Het hebben van een partner die positief in het leven staat, is mogelijk goed voor de eigen gezondheid. Dit zou in ieder geval gelden voor ouderen en mensen van middelbare leeftijd. Amerikaanse onderzoekers volgden 6 jaar lang 1.981 heteroseksuele stellen. Deelnemers beoordeelden het niveau van geluk en tevredenheid over hun leven en kregen vragen over de gezondheid van hun en hun partner.

Met Past Reality Integration® werken aan gezonde relatie

De weg naar een gezonde relatie is niet zo ingewikkeld als we soms denken. Aan het begin van een relatie is er veel hoop en vertrouwen dat je samen heel gelukkig gaat zijn. Toch ontstaan er in veel relaties op termijn patronen die de liefde die je voor elkaar voelde, afdekken; met als gevolg conflicten, weinig samen delen, matige intimiteit en gebrek aan echt contact. Middels PRI kun je het volle potentieel van je relatie ontdekken en samen je basis van vertrouwen, empathie en begrip versterken.

Past Reality Integration®

Bevrijd jezelf uit de greep van destructieve gevoelens en gedragingen.

Past Reality Integration gaat ervan uit dat wij als volwassene de wereld vaak zien door de bril van de afweermechanismen die we als kind hebben moeten ontwikkelen. Deze afweermechanismen zorgen ervoor dat we de pijn die ons als kind is aangedaan niet hoeven te voelen. Het zijn echter deze afweermechanismen die ons als volwassene het meest doen lijden omdat ze onze waarneming van het heden zo sterk vertekenen. Angst, somberheid, boosheid, overspannenheid en gebrek aan werkelijk contact, zijn én veroorzaken in het heden onze problemen.

LIEFDEVOL LEVEN, VRIJ VAN

RELATIEPROBLEMEN