Ingeborg Bosch Live! • Liefdevol leven, vrij van Relatieproblemen

Dé ontdekkingsreis terug naar de verbinding voor koppels

In februari 2019 vond de succesvolle 2e editie plaats van het PRI relatie event met Ingeborg Bosch. Op vrijdag 15 november en zaterdag 16 november 2019 wordt de 3e editie van dit bijzondere PRI event georganiseerd in conferentiecentrum Drakenburg in de bossen van Baarn.

Twee dagen intensief aan de slag, want relatietherapie hoeft niet lang te duren. Een weekend met PRI-grondlegster Ingeborg Bosch is vaak al voldoende voor een nieuwe start.

Beide dagen starten om 10.00 uur en eindigen om 17.30 uur. Er zijn diverse plenaire en inspirerende sessies door Ingeborg Bosch. Per koppel zijn er oefeningen, opdrachten en reflectiemomenten.

Tickets voor dit 2-daagse event zijn verkrijgbaar via deze website voor
€ 995,00 per koppel. Dit bedrag is inclusief koffie, thee, lunch en trainingsfaciliteiten. Tot en met 15 augustus 2019 geldt een vroegboeking-aanbieding van € 795,00 per koppel.

Wat kunnen jullie tijdens het event verwachten?

Tijdens dit PRI relatie event onder leiding van Ingeborg Bosch komen koppels die de liefde willen onderzoeken en verdiepen. Ingeborg wil de bijzondere ervaring van de PRI relatie intensives voor veel meer mensen toegankelijk maken. In twee dagen wordt de liefde herontdekt en krijgen jullie tools om de relatie blijvend te verdiepen.

Drakenburg in Baarn: idyllisch, romantisch en rust

Dit 2-daagse event vindt plaats op een prachtige locatie: Drakenburg te Baarn. In een fijne, rustige omgeving gaan we samen de ontdekkingsreis terug naar de verbinding aan. Overnachten is mogelijk bij Drakenburg. Deze kosten zijn voor eigen rekening. Er zijn tevens overnachtingsmogelijkheden in de nabije omgeving.

Deelname Ingeborg Bosch Live!
Tickets en kosten

Tickets voor dit 2-daagse event zijn verkrijgbaar via deze website voor € 995,00 per koppel. Dit bedrag is inclusief koffie, thee, lunch en trainingsfaciliteiten. Wanneer de betaling is ontvangen, wordt er een ontvangstbevestiging per e-mail toegezonden. Het officiële document voor de deelname ontvangen jullie per post.

Deelnemers aan het woord

“Honderd mensen in een ruimte creëerden magische momenten. Duidelijk werd weer eens hoe krachtig samenzijn kan zijn. Na de eerste dag zeiden we, het lijkt wel of ze acteurs ingehuurd hebben:) Zo roerend en heftig waren de verhalen.”

“Het relatie-event heeft mij persoonlijk veel opgeleverd. En ik zou een vervolg op dit relatie event graag willen. Sterker nog ik zou best mee willen helpen qua ideeën leveren. Zelf heb ik therapie gevolgd bij Gitta van Haagen en de relatie intensive bij Ingeborg. Ik ben net afgestudeerd als haptotherapeut en heb een specialisatie gedaan in relatiebegeleiding.”

“Was en is een mooie stap in ons ontwikkelende samenzijn. Ondanks 20+ jaar huwelijk: het was heel verhelderend om in relaties van anderen te mogen kijken en je te realiseren dat we allemaal hetzelfde zijn.”

Ingeborg Bosch boek Onze Liefde

Het boek: 'Onze Liefde' door Ingeborg Bosch

Dit 2-daagse event Ingeborg Bosch Live! liefdevol leven-vrij van relatieproblemen, is voortgekomen uit het boek ‘Onze Liefde’ waarin Ingeborg beschrijft hoe zij PRI inzet om elkaar (terug) te vinden en niet (meer) kwijt te raken. Het boek is een prachtige aanvulling op deelname aan dit event en geeft deelnemers meer inzicht in relatiepatronen en handvatten om aan de relatie te werken.

Liefdevol leven, vrij van relatieproblemen

Gelukkige partner positief effect op eigen gezondheid

Het hebben van een partner die positief in het leven staat, is mogelijk goed voor de eigen gezondheid. Dit zou in ieder geval gelden voor ouderen en mensen van middelbare leeftijd. Amerikaanse onderzoekers volgden 6 jaar lang 1.981 heteroseksuele stellen. Deelnemers beoordeelden het niveau van geluk en tevredenheid over hun leven en kregen vragen over de gezondheid van hun en hun partner.

Met Past Reality Integration® werken aan gezonde relatie

De weg naar een gezonde relatie is niet zo ingewikkeld als we soms denken. Aan het begin van een relatie is er veel hoop en vertrouwen dat je samen heel gelukkig gaat zijn. Toch ontstaan er in veel relaties op termijn patronen die de liefde die je voor elkaar voelde, afdekken; met als gevolg conflicten, weinig samen delen, matige intimiteit en gebrek aan echt contact. Middels PRI kun je het volle potentieel van je relatie ontdekken en samen je basis van vertrouwen, empathie en begrip versterken.