Ingeborg Bosch Live! - Liefdevol leven, vrij van relatieproblemen

Hoe komen we samen?

Dat je partner mee wil naar relatietherapie is niet altijd vanzelfsprekend en het is vaak ook moeilijk om erover te beginnen. Hoe doorbreek je eventuele weerstand is de vraag waarbij we je graag helpen.

Dit event is voor koppels die vrij willen zijn van problemen en weer ontspannen willen zijn, zowel alleen als in de relatie. Het gaat dus zowel om jou en je partner als persoon als om jullie relatie met elkaar.
Begin niet over therapie als je midden in een onenigheid, ruzie of discussie zit. Doe dit op een rustig moment en geef aan dat je samen verder wilt. Je hebt niets te verliezen, alleen te winnen. En jullie kunnen dit met bijna wiskundige precisie samen bereiken.

PRI LoveMath - Wiskunde met gevoel

Wiskunde en een liefdesrelatie, bestaan er twee dingen die verder uit elkaar liggen?

Door patronen van menselijk gedrag te onderzoeken vanuit een wiskundig perspectief, ontdekken we bij relatieproblemen dat de oorzaak vaak niet primair in de relatie gezocht moet worden, maar bij de personen zelf. In de wiskunde is een rechte lijn de kortste afstand tussen twee punten. Zo zou het ook moeten zijn in een relatie: de verbinding maken tussen twee personen zonder omwegen.

Geef jezelf en je partner deze 2 dagen cadeau om samen te groeien en de verliefdheid waar het begon weer terug te vinden!

Ingeborg Bosch boek Onze Liefde

Het boek: 'Onze Liefde' door Ingeborg Bosch

Dit 2-daagse event Ingeborg Bosch Live! liefdevol leven-vrij van relatieproblemen, is voortgekomen uit het boek ‘Onze Liefde’ waarin Ingeborg beschrijft hoe zij PRI inzet om elkaar (terug) te vinden en niet (meer) kwijt te raken. Het boek is een prachtige aanvulling op deelname aan dit event en geeft deelnemers meer inzicht in relatiepatronen en handvatten om aan de relatie te werken.

Liefdevol leven, vrij van relatieproblemen

Gelukkige partner positief effect op eigen gezondheid

Het hebben van een partner die positief in het leven staat, is mogelijk goed voor de eigen gezondheid. Dit zou in ieder geval gelden voor ouderen en mensen van middelbare leeftijd. Amerikaanse onderzoekers volgden 6 jaar lang 1.981 heteroseksuele stellen. Deelnemers beoordeelden het niveau van geluk en tevredenheid over hun leven en kregen vragen over de gezondheid van hun en hun partner.

Met Past Reality Integration® werken aan gezonde relatie

De weg naar een gezonde relatie is niet zo ingewikkeld als we soms denken. Aan het begin van een relatie is er veel hoop en vertrouwen dat je samen heel gelukkig gaat zijn. Toch ontstaan er in veel relaties op termijn patronen die de liefde die je voor elkaar voelde, afdekken; met als gevolg conflicten, weinig samen delen, matige intimiteit en gebrek aan echt contact. Middels PRI kun je het volle potentieel van je relatie ontdekken en samen je basis van vertrouwen, empathie en begrip versterken.