Ingeborg Bosch Live! - Liefdevol leven, vrij van relatieproblemen

Voor wie organiseren wij dit event?

Geliefden die vastzitten of zaten in hun relatie en voelen dat het beter kan
(lees hier of het ook voor jullie is)

• Koppels die best gelukkig zijn, maar voelen dat het beter kan.
• Koppels die hun relatie willen verdiepen.
• Koppels die weer terug willen naar de liefde van toen en daar samen aan willen werken.
• Koppels die op het punt staan van scheiding en nog een laatste poging willen doen.
• Koppels die geen koppel meer zijn, maar nog een goed ‘nahuwelijk’ willen onder andere omwille van de kinderen.

“Honderd mensen in een ruimte creëerden magische momenten. Duidelijk werd weer eens hoe krachtig samenzijn kan zijn. Na de eerste dag zeiden we, het lijkt wel of ze acteurs ingehuurd hebben:) Zo roerend en heftig waren de verhalen.”

“Het relatie-event heeft mij persoonlijk veel opgeleverd. En ik zou een vervolg op dit relatie event graag willen. Sterker nog ik zou best mee willen helpen qua ideeën leveren. Zelf heb ik therapie gevolgd bij Gitta van Haagen en de relatie intensive bij Ingeborg. Ik ben net afgestudeerd als haptotherapeut en heb een specialisatie gedaan in relatiebegeleiding.”

“Was en is een mooie stap in ons ontwikkelende samenzijn. Ondanks 20+ jaar huwelijk: het was heel verhelderend om in relaties van anderen te mogen kijken en je te realiseren dat we allemaal hetzelfde zijn.”

Ingeborg Bosch boek Onze Liefde

Het boek: 'Onze Liefde' door Ingeborg Bosch

Dit 2-daagse event Ingeborg Bosch Live! liefdevol leven-vrij van relatieproblemen, is voortgekomen uit het boek ‘Onze Liefde’ waarin Ingeborg beschrijft hoe zij PRI inzet om elkaar (terug) te vinden en niet (meer) kwijt te raken. Het boek is een prachtige aanvulling op deelname aan dit event en geeft deelnemers meer inzicht in relatiepatronen en handvatten om aan de relatie te werken.

Liefdevol leven, vrij van relatieproblemen

Gelukkige partner positief effect op eigen gezondheid

Het hebben van een partner die positief in het leven staat, is mogelijk goed voor de eigen gezondheid. Dit zou in ieder geval gelden voor ouderen en mensen van middelbare leeftijd. Amerikaanse onderzoekers volgden 6 jaar lang 1.981 heteroseksuele stellen. Deelnemers beoordeelden het niveau van geluk en tevredenheid over hun leven en kregen vragen over de gezondheid van hun en hun partner.

Met Past Reality Integration® werken aan gezonde relatie

De weg naar een gezonde relatie is niet zo ingewikkeld als we soms denken. Aan het begin van een relatie is er veel hoop en vertrouwen dat je samen heel gelukkig gaat zijn. Toch ontstaan er in veel relaties op termijn patronen die de liefde die je voor elkaar voelde, afdekken; met als gevolg conflicten, weinig samen delen, matige intimiteit en gebrek aan echt contact. Middels PRI kun je het volle potentieel van je relatie ontdekken en samen je basis van vertrouwen, empathie en begrip versterken.