Ingeborg Bosch Live! - Liefdevol leven, vrij van relatieproblemen

Waarom deelnemen aan dit event?

Iedereen wil toch weer verliefd zijn en terug naar hoe het voelde aan het begin van de relatie?

Het deelnemen aan Ingeborg Bosch Live! – Vrij van relatieproblemen biedt een veilige ruimte om samen te ontdekken en te herinneren. Om samen weer zorgeloos en vrij te verbinden. Met jezelf en met elkaar. Zodat je elkaar weer begrijpt, elkaar weer aardig vindt, elkaar liefhebt en de liefde voelt.

Deelnemen aan dit event zorgt voor:

• Verbeteren van emotionele en fysieke intimiteit
• Een nieuwe impuls in je relatie
• Het begrijpen waarom je vastloopt
• Het levend houden van de liefde die er is

Ingeborg Bosch boek Onze Liefde

Het boek: 'Onze Liefde' door Ingeborg Bosch

Dit 2-daagse event Ingeborg Bosch Live! liefdevol leven-vrij van relatieproblemen, is voortgekomen uit het boek ‘Onze Liefde’ waarin Ingeborg beschrijft hoe zij PRI inzet om elkaar (terug) te vinden en niet (meer) kwijt te raken. Het boek is een prachtige aanvulling op deelname aan dit event en geeft deelnemers meer inzicht in relatiepatronen en handvatten om aan de relatie te werken.

Liefdevol leven, vrij van relatieproblemen

Gelukkige partner positief effect op eigen gezondheid

Het hebben van een partner die positief in het leven staat, is mogelijk goed voor de eigen gezondheid. Dit zou in ieder geval gelden voor ouderen en mensen van middelbare leeftijd. Amerikaanse onderzoekers volgden 6 jaar lang 1.981 heteroseksuele stellen. Deelnemers beoordeelden het niveau van geluk en tevredenheid over hun leven en kregen vragen over de gezondheid van hun en hun partner.

Met Past Reality Integration® werken aan gezonde relatie

De weg naar een gezonde relatie is niet zo ingewikkeld als we soms denken. Aan het begin van een relatie is er veel hoop en vertrouwen dat je samen heel gelukkig gaat zijn. Toch ontstaan er in veel relaties op termijn patronen die de liefde die je voor elkaar voelde, afdekken; met als gevolg conflicten, weinig samen delen, matige intimiteit en gebrek aan echt contact. Middels PRI kun je het volle potentieel van je relatie ontdekken en samen je basis van vertrouwen, empathie en begrip versterken.